duminică, 28 septembrie 2014

6 e mai mare ca 5 ....si 5s

De fiecare data cand apare un nou iPhone si ma uit la stiri vad o multime de oameni dornici sa puna mana pe cel mai recent model. Acum ca noul iPhone 6 este aici imi imaginez ca voi vedea o coada si mai mare, mai ales datorita faptului ca cei de la Apple au decis sa mareasca marimea ecranului la noul iPhone. Toata lumea astepta asta si acest lucru in sfarsit s-a intamplat.

Peste tot in lume oamenii au asteptat noul iPhone. Acest lucru s-a intamplat bineinteles si in Romania. Dra asteptarea a luat sfarsit. QuickMobile a adus in tara noastra cel mai recent model al celui mai indragit telefon din intreaga lume. iPhone 6 e AICI!

Daca sunteti dornici sa puneti mana pe cel mai nou model de iPhone tot ce trebuie sa faceti este sa il comandati de aici:

http://www.quickmobile.ro/iphone

Faptul ca noul iPhone a ajuns in Romania atat de repede este minunat. La fel ca in toata lumea si in Romania oamenii sunt dornici sa detina noul iPhone. Cei de la QuickMobile au adus primii in Romania iPhone 6, lucru care ne bucura pe toti. Eu personal abia astept sa merg in magazin si sa butonez(impropriu spus) noul iPhone asa cum fac de fiecare data cand apare un nou telefon. Si probabil nu sunt singura care face asta :). Dar spre deosebire de mine unii oameni mai si cumpara ce testeaza. Si eu fac asta... dar nu atat de des.

Am inca o veste buna. In Romania a aparut deja primul concurs cu un iPhone 6 drept premiu. http://cristianchinabirta.ro/2014/09/23/oglinda-oglinjoara-cine-va-avea-primul-iphone-din-tara

Aici gasiti toate detaliile. Va invit sa va inscrieti la concurs. Nu aveti ce pierde. Din contra :)


luni, 1 septembrie 2014

Flowers #16


Flowers #15


Flowers #14


Flowers #13


Ondulator

Despre par....

Ce pot spune? Imi iubesc ondulatorul. Nu ma pot satura sa imi vad parul ondulat si aranjat de fiecare data cand ma privesc in oglinda. Am parul drept ,,de la natura,, si in ultima vreme am inceput sa dau dreptate acelui ,,mit,, conform caruia fetele cu parul cret isi doresc par drept iar cele cu parul drept isi doresc par cret sau cel putin ondulat.

De cand am primit ondulatorul pe care il am acum sunt practic dependenta de el. Il folosesc de fiecare data cand simt nevoia sa imi aranjez parul si sa il fac sa arate diferit.Parul meu a fost lung multa vreme dar am decis ca este vremea sa il tai. Indiferent de lungimea parului ondulatorul nu m-a dezamagit.


Ondulatorul meu Este foarte important pentru mine. Inca din copilarie admirat fetele cu parul aranjat in bucle si acum in sfarsit pot sa am si eu acelasi look. Ceea ce imi place la acest ondulator este faptul ca nu are un diametru mare dar nici unul mic. Este undeva la mijloc ceea ce il face ideal pentru mine. Are 25 de milimetri si un cablu rotativ care s-a dovedit a fi foarte util. Ii pot seta temperatura oriunde intre 110 si 200 de grade.  Acest ondulator este acum parte din viata mea. As putea sa il folosesc non-stop fara sa ma satur de rezultat. Imi place ca nu imi arde parul oricat de mult l-as folosi. Nu trebuie sa las parul sa stea foarte mult pe ondulator. De obicei il las 10 secunde pentru a obtine rezultatul dorit.

Face o treaba foarte buna si nu ma pot lipsi de el. De fiecare data cand plec in vacanta ma asigur ca am ondulatorul in bagaj. Setarile de temperatura il fac perfect atat pentru zilele obisnuite cat si pentru evenimentele mai speciale. Imi place sa am parul drept dar iubesc de-a dreptul sa il ondulez. Chiar daca trebuie sa ma trezesc mai devreme dimineata si sa invertesc in protectii termice si tuburi de fixativ rezultatul cu siguranta merita.

De cand am acest ondulator, aranjatul parului nu mai este o bataie de cap. Cand nu am inspiratie stiu ca pot sa il folosesc si sa imi fac parul sa arate foarte bine. Imi place sa ondulez suvite mare de par si apoi sa imi trec degetele printre bucle. Asa pare ca am petrecut ore aranjandu-mi parul.   Voi cum va descurcati cu aranjarea parului? Il aveti cret sau drept? Cum il ingrijiti? Cat investiti in placi si ondulatoare?

I love it


Bloguri favorite

In aceasta postare o sa va prezint Blogurile favorite din ultima vreme:

http://lifepassionandbeauty.blogspot.ro/
http://www.andazelenca.com/
http://dorasbeautyreviews.blogspot.ro/

Flowers #12


Flowers #11


Flowers #10


Flowers #9


Flowers #8


Flowers #7


Flowers #6


Flowers #5


Flowers #4


Flowers #3


Flowers #2

<3 <3 <3

Flowers