duminică, 28 septembrie 2014

6 e mai mare ca 5 ....si 5s

De fiecare data cand apare un nou iPhone si ma uit la stiri vad o multime de oameni dornici sa puna mana pe cel mai recent model. Acum ca noul iPhone 6 este aici imi imaginez ca voi vedea o coada si mai mare, mai ales datorita faptului ca cei de la Apple au decis sa mareasca marimea ecranului la noul iPhone. Toata lumea astepta asta si acest lucru in sfarsit s-a intamplat.

Peste tot in lume oamenii au asteptat noul iPhone. Acest lucru s-a intamplat bineinteles si in Romania. Dra asteptarea a luat sfarsit. QuickMobile a adus in tara noastra cel mai recent model al celui mai indragit telefon din intreaga lume. iPhone 6 e AICI!

Daca sunteti dornici sa puneti mana pe cel mai nou model de iPhone tot ce trebuie sa faceti este sa il comandati de aici:

http://www.quickmobile.ro/iphone

Faptul ca noul iPhone a ajuns in Romania atat de repede este minunat. La fel ca in toata lumea si in Romania oamenii sunt dornici sa detina noul iPhone. Cei de la QuickMobile au adus primii in Romania iPhone 6, lucru care ne bucura pe toti. Eu personal abia astept sa merg in magazin si sa butonez(impropriu spus) noul iPhone asa cum fac de fiecare data cand apare un nou telefon. Si probabil nu sunt singura care face asta :). Dar spre deosebire de mine unii oameni mai si cumpara ce testeaza. Si eu fac asta... dar nu atat de des.

Am inca o veste buna. In Romania a aparut deja primul concurs cu un iPhone 6 drept premiu. http://cristianchinabirta.ro/2014/09/23/oglinda-oglinjoara-cine-va-avea-primul-iphone-din-tara

Aici gasiti toate detaliile. Va invit sa va inscrieti la concurs. Nu aveti ce pierde. Din contra :)


Un comentariu:

  1. Salut Andra,
    Sunt Diana Isvoranu de la agentia „The Spirit” si va contactez din partea clientului nostru Quickmobile. In baza articolului scris de dumneavoastra despre Quickmobile dorim sa va adaugam in lista noastra de contacte. Pentru aceasta am nevoie de adresa dumneavoastra de e-mail. Va rog sa mi-o transmiteti la diana@thespirit.ro.
    Toate cele bune,
    Diana

    RăspundețiȘtergere